E-novice

Želite, da vas brezplačno preko e-pošte obveščamo o novostih iz naše ponudbe?

Pomivalec

Opis:

- skrbi za upoštevanje načel sistema Haccp,

- skrbi za higieno pri delu z živili in osebno higieno,

- skrbi za kakovost dela in storitev,

- prevoz hrane,

- sortiranje in primerno shranjevanje organskih odpadkov,

-  po potrebi pomoč natakarjem in kuharjem,

- skrb za čistočo in urejenost delovnega okolja in priprav delovnih strojev,

- upoštevanje predpisov za delo z živili,

- pomivanje posode in inventarja ter čiščenje delovnih prostorov,

- uporaba čistil v skladu z normativi.

Zaposlitev do 30.11.2025 1 oseba.

Za več informacij nas kontaktirate na:

erika.razman@mzl-rks.si

+386 (0) 5 909 7005

Vabljeni.

 

Natakar in natakarski pomočik

Delovno mesto NATAKAR

Opis del in nalog:

strežba hrane in pijače,

aktivna prodaja gostinskih storitev,

skrb za čistočo in urejenost delovnega okolja,

pravilno oz. pravočasno polaganje dnevnega iztržka,

obvezna izstavitev računa gostu ob  prodaji storitev,

odgovarja za osnovna sredstva, strežni inventar in embalažo,

skrb za pravočasno in zadostno količino zalog pijač in artiklov

skrb za upoštevanje načel sistema HACCP,

skrbi za higieno pri delu z živili in osebno higieno,

prevoz hrane.

Zaposlimo 1 osebo.

Trajanje zaposlitve: dlje časa.

Za več informacij nas kontaktirate na:

erika.razman@mzl-rks.si

+386 (0) 5 909 7005

 

Delovno mesto NATAKARSKI POMOČNIK

Opis del in nalog:

-              pomožna natakarska dela

-              pripravljalna pomožna in druga natakarska dela

Zaposlimo 1 osebo.

Trajanje zaposlitve: dlje časa.

Za več informacij nas kontaktirate na:

erika.razman@mzl-rks.si

+386 (0) 5 909 7005

Kuharski pomočniki

Zdravilišče razpisuje prosta delovna mesta:

KUHARSKI POMOČNIK

Opis delovnih nalog:

- kuhanje hrane po navodilih vodje izmene oziroma glavnega kuharja

- sodeluje pri pripravi predlogov posameznih obrokov

- pomoč pri pripravljanju vseh vrst jedi, dietetičnih jedi ter vseh vrst slaščic,

- skrbi za upoštevanje načel sistema Haccp,

- skrbi za higieno pri delu z živili in osebno higieno,

- skrbi za kakovost dela in storitev,

- prevoz hrane,

- sortiranje in primerno shranjevanje organskih odpadkov,

- po potrebi pomoč natakarjem in kuharjem,

- skrb za čistočo in urejenost delovnega okolja in priprav delovnih strojev,

- upoštevanje predpisov za delo z živili,

- pomivanje posode in inventarja ter čiščenje delovnih prostorov.

Zaposlimo 1 osebo.

Trajanje zaposlitve: dlje časa

Za več informacij nas kontaktirate na:

erika.razman@mzl-rks.si

+386 (0) 5 909 7005

Vabljeni.